Merkene våre

Impact-Company-Logo-English Black-01-177x54

Velkommen til nettstedet til Schneider Electric

Velkommen til nettstedet vårt.

Kontroller bestillingsstatus, pris og tilgjengelighet

mySchneider-portalen gir tilgang til følgende for distributørene og partnerne som bestiller direkte fra oss:
  • Produktpriser og -tilgjengelighet i sanntid.
  • Grensesnitt for forenklede tilbud.
  • Bestillingshistorikk og forsendelsesdetaljer.
Shot of a factory manager using a digital tablet in a warehouse

mySchneider: enkel totalordrehåndtering

Slik velger du produkter og legger i handlekurven

Naviger i den fullstendige produktkatalogen vår, eller bruk produktvelgerverktøyet for enkelt å koble dine kunder til de riktige produktene.

Hvordan se etter produktpriser og -tilgjengelighet

Få tilgang til informasjon om sanntidspriser og -tilgjengelighet 24 timer i døgnet, 7 dager i uken for ett eller flere produkter samtidig.

Slik bestiller du produkter

Velg produkter, tilpass leveringen og abonner på varsler om bestillingsstatus sømløst - alt fra samme side.

Slik bestiller du produkter med generiske kommersielle referanser

Bruk produktvelgeren til å konfigurere produktet eller laste inn en eksisterende konfigurasjon. Legg den i handlekurven ved hjelp av konfigurasjons-ID eller produktkode.

Slik følger du opp bestillingene

Søk etter en bestemt bestilling og få fullstendige leveringsdetaljer samt sporings- og sporingsinformasjon fra transportøren din.

Slik endrer du ordre

Utforsk hvordan du navigerer på oversiktssiden, får tilgang til ulike bestillingsrelaterte dokumenter og effektivt søker etter bestemte bestillinger. Oppdag fleksibiliteten du trenger for å tilpasse bestillingslisten og hvordan du endrer bestemte bestillingsdetaljer.

Hvordan behandle ordrevarsler

Varslingssenteret vårt viser alle informasjonsmeldingene dine som status for bestillingene dine, forsendelsesdetaljer, leveringsdatoer med mer.

Få personlig tilpasset støtte

• Opprett saker for å få hjelp fra ekspertene våre.
  • Behandle saker og vis sakslogg.
  • Personlig tilpasset chatteopplevelse.
Asian Male Engineer using laptop in industrial robotic arm. Manufacturing process improvement ideas.

«mySchneider er enkel å bruke, lett å navigere i, med alt på ett sted.»

Vi liker å høre positive tilbakemeldinger fra partnerne våre om hvor mye den personlige alt-i-ett-opplevelsen til mySchneider støtter bedriften.
Opprett konto Åpner i nytt vindu

Opprett mySchneider-konto

Få full tilgang til tilpassede verktøy og støtte.
Opprett konto Åpner i nytt vindu